Direct antwoord?

0252-341349

Zorgverzekering

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen. Wij kijken altijd waar en hoe het beter kan. Zo ontvangt u dit jaar met onze zorgvergelijker optimale ondersteuning bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Daarnaast bieden wij u extra voordeel én dat bij verschillende verzekeraars.

Dankzij onze online zorgvergelijker heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering.

 

 

Veel verzekeraars in onze vergelijker

De verzekeraars die via onze zorgvergelijker worden aangeboden zijn: Zorg Direct, Menzis, OHRA, VGZ, Nationale Nederlanden, Menzis en Stad Holland. Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit merendeel van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt. Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars. Deze korting kan oplopen tot 9% korting op jaarbasis!

Wij kunnen ook een verzekering aanbieden van de Amersfoortse, deze staat helaas niet in de vergelijker. U kunt HIER de premie berekenen

 

Contact

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 0252-341349 of mail naar info@assurantiekantoorpruim.nl.

Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

 

 

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

U kunt bij ons terecht voor verzekeringen en kredieten.  Heeft u een vraag die niet op onze website staat vermeld neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.