Direct antwoord?

0252-341349

Pechhulp

Pech komt altijd nèt op het verkeerde moment. Op weg naar een belangrijke afspraak of voor vertrek op vakantie. Dan is het wel zo fijn als u snel weer verder kunt rijden. Ook in uw eigen woonplaats. Met de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance bent u verzekerd van professionele hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

Snel weer op weg

Of u nu ergens in Europa strand, of voor uw deur. Eén telefoontje naar de alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om uw auto ter plekke te repareren. En als dat niet mogelijk is wordt uw auto of motor naar een garage gesleept. Kan uw auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijgt u een vervangende auto ter beschikking, zodat u verder op weg kunt.

 

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto of motor voor pechhulp verzekerd is. Als uw partner of kinderen dus gebruik maken van het voertuig, worden zij bij pech ook altijd geholpen. Wel zo makkelijk.

 

Kies het pakket wat het beste bij u past

Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Zo kiest u dus zelf welk pakket het beste bij u past. Alleen Nederland, of ook Europa. En inclusief, of exclusief woonplaats. En met de module ‘Vervangende motor’ is het zelfs mogelijk om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto. Handig, als u bijvoorbeeld op motorvakantie bent.

 

Overstappen en afsluiten is het hele jaar door mogelijk

De Pechhulp Verzekering afsluiten is het hele jaar door mogelijk. U kunt deze dus afsluiten wanneer u wilt. Heeft u ergens anders al een pechhulp verzekering? Dan kunt u gebruik maken van een handige opzegservice. Let op,  Een ANWB lidmaatschap is op te zeggen tot 15 november as.

 

Heeft u vragen neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.